Се обидел да предизвика шлепер, не чекал долго на казната (ВИДЕО)

Најновата снимка од лудорија на возач на автомобил не доаѓа ниту од Америка ниту од Русија, каде што ваквите настани се најбројни.

Сега им се придружува Европа, каде што еден возач реши да си поигрува со возач на камионот при брзина од 90 км на час.

Како што е вообичаено, решил да го предизвика, застанувајќи накусо и покажувајќи му дека не му дозволува да го помине во другата лента. Возачот на камионот му трепкал и свири со сирената  , но попусто . Веќе по 15 секунди, доаѓа казната , бидејќи возачот на автомобилот закочил  и се приближил премногу близу до камионот. Имаше неизбежен контакт во кој автомобилот заврши на крајната лента и, конечно, во банкината.

Од  видеото се гледа колку е опасно да се направи ваков вид маневар во возење, особено ако зад вас е возило со лоши сопирачки.

притисни ентер