Сакал да се пофали со Мустангот , па му излетала девојката (ВИДЕО)

Возачите на Мустанг во САД се познати како агресивни, дрски и пред сè несмасни возачи.

И додека во претходните примери редовно бевме сведоци на губење на контрола врз автомобил со неславен крај во ров, дрво или патоказ, работите може да завршат уште полошо , овој пат , за патникот.

Приказната е позната. За да  зачкрипи со гумите малку со возење и правење на популарните „крофни“, возачот на Мустанг буквално го запре сообраќајот на раскрсница . Публиката ја чекаше претставата. На совозачкото седиште има подеднакво храбра девојка, која исто така сакала да се покаже и седнала на работ на вратата со половина од телото надвор. Но, бидејќи очигледно не обрнуваше внимание на часовите по физика кога станува збор за центрифугални и центрипетални сили, таа не беше свесна дека работите може да тргнат наопаку. И така беше.

Додека возачот френетично ги гореше гумите, другата страна на динамичното дуо испадна од автомобилот. За среќа, девојката не заврши под жешките гуми на моќниот Мустанг, туку „само“ ја удри со браникот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She wasn’t ready 😐

A post shared by 310StreetMedia (@310_1320) on

И кога станува збор за Мустангот и неговите возачи, еве еден неодамнешен пример.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mustang back at it again 🙂

A post shared by 310StreetMedia (@310_1320) on

притисни ентер