Неверојатен потфат : Да се исчисти најнечистиот автомобил во Германија (ВИДЕО)

Сопственикот на лимузината Мазда 6 го користел автомобилот за превоз на градежни материјали, а по неколкугодишна негрижа, автомобилот пристигнал на чистење.

32-минутното видео јасно покажува што значи да се исчисти темелно автомобил, но и количината на средства и трпение што е потребна за чистење на автомобил кој е толку запуштен. Во секој случај, ова е одлична идеја да го скратите вашето време додека трае изолацијата поради пандемија. Затоа, неколку часови, па дури и денови, може корисно да бидат потрошени на уредување на автомобилот.

притисни ентер