Не е шега: Може да се редизајнира Мултипла (ВИДЕО)

Иако веста е објавена на денот на шегата , Фијат Мултипла може да се редизајнира.

Мултипла редовно се наоѓа на врвот на најлошо дизајнираните модели , иако сите што ја поседуваат велат дека е одличен автомобил.

Фијат почна да ја произведува Мултипла како семеен авотмобил од 1998 , со тоа што со еден редизајн се задржа во продажба до 2010 година. Иако имаше голем број забелешки на предниот дел , сепак автомобилот има големи стаклени површини , голема прегледност и одлична ергономија.

Сега се појави и идеја за целосен редизајн на моделот со нова предница и детали. Има поостри линии и помодерна технологија на светлата.

притисни ентер