Ријана е бремена?

Веста која се појавила на Интернет, дека Ријана е бремена, уследи откако таа завчера била фотогра...

Хали Бери се мажи

Бидејќи бременоста ја изненади 46-годишна Хали,  таа реши конечно да ја официјализира врскат...