Конечно решение за оние кој често ги губат безжичните слушалки

Безжичните слушалки се вистински хит во светот, особено оние од произведувачот Епл.

За нив треба да издвоите доста пари а со тоа не го решавате проблемот дека лесно можете да ги загубите слушалките. Со тој проблем решија да се занимаваат авторите на „AirBands“ кои неодамна го претставија својот производ на Киксартер.

„AirBands“ всушност претставуваат заменски каиши за паметниот часовник на Епл кои во себе имаат направено мали држачи за безжични слушалки. Каушите се изработени од силикон и нивните креатори гарантираат дека слушалките нема да се мрднат од своето место освен кога корисникот не го сака тоа.

Производот е достапен во четири бои. Покренувачите на кампањата, кои се од Тексас, велат дека процесот на дизајнирање и подготовка за производство е доведен при крај. Кога ќе заврши Кикстартер кампањата, ќе започне иработка на алати, а веќе во април оваа година првите примероци би требало да бидат произведени. Сите кои сега ќе се одлучат да го подржат овој производ „AirBands“ каишите ќе им бидат ипорачани во мај.

Редовната цена на овој производ ќе биде 30 долари, но преку Кикстартер е можна рана продажба за 20 а потоа 25 долари, поголемиот попуст е резервиран за првите 200 купувачи.

Целта на компанијата е да собере 10.000 долари. Веќе во првите денови се собрани 20% од вкупната сума, па е голема веројатноста дека „AirBands“ ќе почне со производство.

притисни ентер