Шерон Стоун пред публика ја повтори легендарната сцена од ,,Основен инстинкт” (ВИДЕО)

Легендарната сцена од 1992 во филмот ,,Основен инстинкт”, каде Шероун Стоун ги прекрстува нозете стана дел од филмската историографија.

Актерката ја повтори 27 години подоцна , на доделувањето на  GQ Awards во Берлин.

Откако ја прими наградата „Жена на годината“, Шерон седна на бината за да одржи говор пред публиката во која беше  и нејзиниот 19-годишен син Роан Бронштајн.

За време на говорот, таа ја повтори најпознатата сцена од филмот, и ја покани публиката да го направи тоа со неа. Шерон откри и како таа сцена и го променила животот.

"Пред неколку години, седев на бината, а режисерот ми рече да ги соблечам гаќичките затоа што не треба да ги носам на таа сцена и затоа што се гледаат. Се согласив. Не знаев дека тој момент ќе го промени мојот живот", изјави Шерон и рече дека таа улога и донесе голема слава, иако неодамна излезе на виделина дека таа не била првиот избор за овој филм.

притисни ентер