„Синедејс“ отвора со премиерата на македонскиот филм „Ефектот на среќа“

Осумнаесеттиот фестивал на европски филм „Синедејс“ почнува вечерва во 20 часот во киното Милениум, со премиерата на македонскиот филм „Ефектот на среќа“ на режисерот Борјан Зафировски.

По тој повод, во вестите на Канал 5 Катерина Капкоска разговараше со продуцентот на филмот Сашо Пешев.

Во видеото погледнете го целиот разговор.

притисни ентер