Фото: Потрошил куп пари на пластични операции за да личи на змеј

Тијамат Лижон Медуса потрошил најмалку 60.000 фунти на пластични операции и комплетна промена на своето тело.

Тука не станува збор за класични пластични операции како зголемување на усни и тн. Тимпјат правел операции за отстранување на ушите, раздвојување на јазикот и многу други работи само за да заличи на змеј. Инаку тој се уште не е задоволен со својот изглед ма му престојат уште многу други операции.

„Многумина мислат дека луѓе кои поминуваат низ вакви модификации постојат само во научно- фантастичните филмови, како и дека се губитници, валкани и глупави„ вели Тијамат.

Инаку тој пред да почне со модификација на своето тело работел на висока позиција во некоја финансиска институција.

притисни ентер