Синоќа „Дрисла“ повторно горела и испуштала црн чад и непријатен мирис

Црн чад и оган синоќа го покри небото над селото Батинци, кое е во близина на депонијата Дрисла. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер