Ова ќе ве наежи: Преполн стадион спонтано ја запеа Bohemian Rhapsody!

Во очекување на концерт на групата Green Day во Лондон, цел стадион во еден глас ја пее Bohemian Rhapsody од Queen.

Големината на оваа група се гледа во вакви ситуации. Сите во еден глас во преполниот стадион во Лондон ја пеат култната рок химна на Queen!

притисни ентер