Денеска е Ден на деколтето – За многу години!

Англиски „Метро“ вели дека денеска е денот на деколтето.

Всушност, ако некого го интересира, традицијата вели дека во Јужно-африканската република, еден ден кон крајот на март или почетокот на април се слави денот на деколтето спонзориран од никој друг туку од – Вондерба, компанијата која сите женски гради може да ги направи секси и заводливи.

- Ова е ден на кој сите жени треба да сфатат дека нивното деколте е уникатно и дека треба да бидат горди на него – вели една изјава од пред неколку години на Анита Миринг, ПР на Вонербра.
притисни ентер