Како Тамара ја дотера линијата?

Тамара Тодевска се врати во свое најдобро светло. А за нас открива како својата убавина ја довела до совршенство.

Се врати на естрадата и се крена прашина за нејзиниот изглед. Дали држела строги диети, можеби била и на пластична операција? Тамара Тодевска се врати во свое најдобро светло. А за нас открива како својата убавина ја довела до совршенство. Па затоа со Тамара бевме на третман во Силуете.


Доаѓаат потопли денови. Дилема е како да ослабеме. Силуете ви излегуваат на помош со пакетите за криолиза како замена за липосукција и криолифтинг.


За да бидете совршено убави Силуете ви нудат и екстра поволни пакети. Пет килограми во минус и десет сантиметри помалку. Звучи примамливо, нели? Посетете ги Силуете и уверете се сами.
притисни ентер