Познатите жешки девојки се враќаат следната година , откако завршија тајните преговори . Преговорите што траеја цело лето очигледно биле успешно , бидејќи своето враќање го најавија сите пет членки на групата .

Иницијативата потекна од Мелани Ц . , а за до година е најавен и компилациски албум со Викторија Бекам . Токму нејзината одлука за повторно обединување во истиот состав беше клучна , зашто токму таа се противеше на повторното враќање на сцената .

Спајс девојките станале многу блиски откако ги обединила грижата за Мел Б . по нејзиниот бурен развод.

Британските медиуми , повикувајќи се на анонимен извор пишуваат дека на почетокот на годината односите меѓу петте девојки биле замрзнати , но со текот на времето мразот се стопил , така што со голема возбуда го очекуваат нивниот прв настап . 

Датум на објава: понеделник, 13 ноември 2017 во 18:58
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар