ВМРО – ДПМНЕ : Шахпаска и Николовски ги интересира само како да се намали поразот на Заев

СДСМ очигледно не ги гледа последиците од ситуацијата со корона вирусот. Ниту го гледа бројот на новозаразени на дневна основа, ниту гледа дека секој ден има  починати од корона вирусот, реагираат од ВМРО - ДПМНЕ. 

СДСМ сака брзи избори и се грижи само за своите интереси, наместо приоритет да им биде здравјето на граѓаните.

СДСМ бара избори и со тоа го загрозува здравјето на граѓаните.

Николовски и Шахпаска мислат дека со брзи избори може да се воспостават легитимни и функционални институции.

На СДСМ ситуацијата не му е под контрола воопшто, најмалку ја контролира ситуацијата со корона вирусот.

СДСМ покажа целосна неспособност со справувањето како на здравствените, така  и на економските последици. 

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

притисни ентер