Психолозите со предупредување: Моменталната состојба може лошо да се одрази врз менталното здравје

Ситуацијата нема да исчезне,треба да се прифати моменталната состојба и да не се негира а со самото тоа и да се зачува менталното здравје. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер