Иџе во промотивна трка низ Скопје против Ковид 19

Во разговор за Канал 5 Иџе ги повикува сите граѓани да го поддржат на трката со ракоплескања од своите домови со што ќе ги поддржат сите борци против Ковид 19. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер