Прилеп бара поригорозни мерки за да се спречи ширењето на коронавирусот во градот

Бројот на заболените од Ковид 19 во Прилеп значително се зголемува. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер