Трибина меѓу македонски и грчки интелектуалци за Преспанскиот договор

Една година од стапувањето во сила на Преспанскиот договор, одредбите различно се применуваат во двете држави. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер