Цементара УСЈЕ: Ние не сме загадувачот

Прстот постојано се вперува кон нас но ние не сме загадувачот, тврдат од Цементара УСЈЕ. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер