Стартува Централниот регистар на население

Граѓаните повеќе нема да имаат потреба да трчаат од институција до институција за да сменат каков било личен податок. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер