Македонија е домаќин на „Адриа самит за безбедност“.

За првпат, Македонија е домаќин на реномираниот „Адриа самит за безбедност“. Во Скопје, над 74 фирми, меѓу кои и светски технолошки гиганти, ги презентираат новитетите и искуствата од областа на приватното обезбедување. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер