Во Стоби откриена скулптура на богот Дионис

Во археолошкиот локалитет Стоби неодамна е откриена скулптура на богот Диониос. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер