Што добиваат, а што губат Македонија и Грција со договорот за надминување на спорот за името

Канал 5 подготви една компаративна анализа која освен беграунд за почетокот на спорот и како низ годините се менуваа позициите на едната и во зависност на тоа позициите на другата земја. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер