Видео: Со овие совети можете сами да се шишате во својот дом

Без оглед на тоа дали сте вешти со ножиците или не сте на викнати на такви експедиции, во овие моменти кога владее коронавирусот да се шишате сами и не е така лоша идеја.

Тоа што ќе ви биде потребно за сами да ја скратите вашата коса се ножички, пекшир, малку вода и машинка за потстрижување, би било одлично доколку имате и спреј пумпа со чиста вода и чешел со тенки запци.

Во зависност од тоа што сакате да постигнете триковите се следните:

притисни ентер