Видео: Храбро мало куче очи в очи со мечиња!!!!

Мало куче ја покажа својата храброст кога се најде очи  в очи со две мечиња кои сакаа да се прошетаат по неговиот двор.

Две мечиња неочекувано се појавиле во дворот на една куќа, додека тие го истражувале дворот на скалите се појави чуварот на куќата, храброто мало куче.

Кога ги забележа непоканите гости кучето ја покажа својата вистинска храброст во „лутата“ борба со четири пати поголемите од него мечиња.

Неочекувано малото  куче излезе како победник во оваа нерамноправна битка, но  потегот на малиот домашен миленик  е само  уште една потврда на паролата дека храброста ги добива најзначајните битки.

притисни ентер