Видео: Белградска пензионерка го шета своето куче на необичен начин

На најстарите граѓани на Србија им е забрането излегување од живеалиштата заради вонредната состојба, предизвикана од коронавирусот. За нив полицискиот час важи 24 часа дневно.

Во таква ситуација, една пензионерка од Белград смислила оригинален начин за да го прошета своето куче.

Снимката од госпоѓата која од тераса го држи врзани и го шета своето куче, стана хит на интернет. Посебно е интересен начинот на кој кучето се враќа дома.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KO OCE NADJE NACIN. @jvoans

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

притисни ентер