Најубавата во УФЦ борбите, сосема гола се забавува во изолација (ФОТО)

Откако откри дека таа и нејзиниот сопруг Остин Вандерфорд вежбаат голи, најубавата светска учесничка во УФЦ борби, Пејџ Ванзант сподели уште една гола фотографија.

На неа, со грбот се свртени кон камерата, а задниците ги кријат чашите со виски и вино.

"Виски или вино?" праша Пејџ покрај фотографијата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Whiskey or Wine?? 🥃🍷

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

Иако требаше да го покрие задникот со чаша вино, бидејќи Пејџ е малку пониска, чашата навистина не сокри ништо.

Фотографијата собра повеќе од 111.000 лајкови, а фановите не се незадоволни од погрешната проценка на висината на чашата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uh, are we doing this right??

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last nights workout 🏋️‍♂️

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

притисни ентер