Фото: Со магијата на Фотошоп славните личности се прегрнати со помлада верзија од себе

Холандскиот графички дизајнер Ард Гелинк направил мало патување низ времето со познати личности.

Тој дошол до генијална идеја преку фотошоп да направи монтаќи од тоа како славните личности се дружат со помлада верзија од себе.

Неговиот нов проект го пренсе порталот „Bored Panda“.

Погледнете ги неговите фотографии и прошетајте низ времето.

притисни ентер