Д-р Дервишова: Најбројни се испаничените пациенти без симптоми

Како граѓаните да се заштитат во наредниот период од коронавирусот.

На што да внимаваат и  да останат здрави и покрај тоа што интезитетот на епидемијата на Ковид 19 полека се намалува разговаравме со доктор Лилија Чолакова Дервишова. Таа како претседател на Здружението на матични лекари очекува наскоро да се врати и нормалното функционирање на амбулантите.

притисни ентер