220 младенци со заштитни маски го кажаа судбоносното „да“ на Филипините (ВИДЕО)

Ширењето на корона вирусот ги менува правилата на игра и на најсреќните денови..

Стотици невести и младоженци со заштитни маски учествуваа на масовната венчавка на Филипините.. Не само што маските беа услов за да се каже судбоносното „да“, туку 220-те двојки, колку што учествуваа, мораа да се бакнат преку заштитните маски..

 Цремонијата се одржа во градот Баколод, каде се регситрирани три случаи на заразени и една жртва на вирусот..

 За да учествуваат на венчаквата, младениците мораа да минат и низ здравствени тестови..

притисни ентер