Видео: Змеј на бејзбол меч!!

Спектакуларен старт на бејзбол сезоната во Јужна Кореја.

Како би се чувствувале кога вистински „ДрагонЗмеј“ би би прелетал над главата?

На отворањето на бејзбол сезоната во Јужна Кореја присутни видоа вистински спектакл, змеј кој лета околу стадионот, ги руши трибините, го гребе екранот и фрла оган!!

Всушност тоа е врвно дело на АР технологијата, а бидејќи се се случувало на стадионот на „Ск Виверн“, било почекувано во склад со тоа да се појави и еден виверн односно змеј.

притисни ентер