Сајмон Коуел чека дете со сопругата на најдобриот пријател!

Лорен Силверман која за 6 месеци на Коуел ќе му роди дете се уште е во брак со до скоро најдобриот пријател на Сајмон, Ендрју.

Ендрју и сајмон биле најдобри пријатели. Секоја година оделе заедно на одмор - Сајмон со девојка, Ендрју со сопругата Лорен.

Наскоро, со оглед на тоа што таа чека дете од Сајмон, Ендрју останува без својата сопруга!

притисни ентер