Видео: Обама го чуваат вонземјани?

Најновото видео треба да докаже дека вонземјаните, кои можат да си го менуваат ликот, го чуваат американскиот претседател Барак Обама.

Како поткрепа за најновата од бројните теории на завера, е објавена снимка од говорот на Обама на четврти март.  

Белата куќа шеговито го отфрлила ова тврдење со образложение дека вонземјаните би биле прескапи како обезбедување во моменти кога целата администрација се труди да штеди.

притисни ентер