Професионален совет на Дадар: Важноста на контурирањето при шминкање

Дадар ја потенцираше важноста на контурирањето, како чекор кој може визуелно да намали некои делови од лицето.

Оваа недела во редовната рубрика „Пред и потоа“ со Дадар направивме трансформација во романтичен стил.

Дадар ја потенцираше важноста на контурирањето, како чекор кој може визуелно да намали некои делови од лицето и да ја направи шминката повпечатлива. Како изгледаше целата трансформација на нашиот модел Ивана, можете да погледнете во видеото во прилог.
притисни ентер