Ова е Орнела, италијанска сообраќајна полицајка!

Орнела е убедливо најзгодната полицајка на светот.

Не треба да се чудите на професионалните фотографии на убавата полицајка - пред да и се придружи на полицијата таа беше модел и ТВ водителка.

Полицијата во Рим од неодамна е засилена со оваа убавица, која преку ден ќе ги казнува несовесните возачи, а навечер ќе ги снима еротските едиторијали!

притисни ентер