Но всушност ова е вистински сончоглед. 20 000 сончогледи ги поздравуваат посетителите на едно поле со сончогледи во Јапонија. Овие насмевки се направени од страна на работниците кои работат на полињата со сончоглед.

A general view shows a "smiling" sunflower in a field in Tokyo on July 30, 2015. Some 20,000 sunflowers were enjoyed by visitors to the area. AFP PHOTO / Yoshikazu TSUNOYOSHIKAZU TSUNO/AFP/Getty Images

Сигурно им требало многу време на работниците за да го направат ова но сепак резултатот е одличен.

Датум на објава: сабота, 01 август 2015 во 21:32
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар