Вчера, можноста за пријавување ја искористиле вкупно 122 граѓани, лично во подрачните одделенија и канцелариите на дик или во дополнителните канцеларии на Државната изборна комисија, вкупно се пријавиле пет граѓани, додека можноста за електронско пријавување ја искористиле 117 граѓани.

Датум на објава: четврток, 28 јули 2016 во 10:24
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар