Новата еврообврзница од 700 милиони евра за покривање на буџетски дефицит и враќање на стари долгови

Пари е лесно да се најдат, но тешко ќе се враќаат. Вака познавачите на проблематиката го коментираат издавањето на шестата еврообврзница, вредна рекордни 700 милиони евра. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер