Рестораните и кафулињата почнаа со работа под строго утврдени протоколи

Внатре, помалите угостителски објекти со значително намален капацитет, секоја маса на растојание согласно протоколот, на маса средство за дезинфекција, 4 столици на секоја маса. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер