Прифатена иницијативата за урбанистичко уредување на локацијата „Треска“ по пат на јавен конкурс

Општина Центар одлучи да ја прифати иницијативата на граѓани и архитекти за урбанистичко уредување на локацијата „Треска“ по пат на јавен конкурс.. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер