Отворено студио - Има ли простор за договор за Законот за јавно обвинителство?

Пред Собранието е отвореното студио на Канал 5. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер