Од осум региони во земјава во пет имаме негативен природен прираст

Во 2018 година се родиле 21 666 деца или 88 помалку во однос на претходбната година кога бројката на ново родени деца е 21 754. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер