Коцевски од Велес со порака нова нога не можам да имам, а пензијата ја изгубив

Антон Коцевски од Велес е инвалид. Тој ја има изгубено десната нога во несреќа како млад. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер