Заврши расправата за Законот за ЈО, разрешувањето на Мизрахи на дневен ред

Игра на нерви во Собранието.. Безмалку 12 часа расправа, четири  паузи, реплики и контрареплики на висок тон.

Заврши расправата по предлог-Законот за јавно обвинителство, но кога ќе биде ставен на гласање останува нејасно, откако во салата немаше мнозинство, а спикерот Џафери на дневен ред ја стави следната седница со четири точки..

Михаела Димовска е во Собранието..

притисни ентер