Нова улога за Харли Квин

Премиерата на филмот е закажана за 7 февруари оваа година.

Објавен е трејлер за филмот „Birds of prey“ во кој централен лик ќе биде Харли КВин.

Филмот е работен во хумористичко- акционен стил, а во него ќе има многу интересни костими кои се типични за Харли.

Актерката Марго Роби ќе ја репризира улогата на Харли Квин од „Бетмен“ а премиерата на филмот е закажана за 7 февруари.

Харли во филмот се обидува да се извади од сенката на Џокер и да зачекори во криминалниот свет на свој начин.

притисни ентер