Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ синоќа славеа на улиците

Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ синоќа објави неколку видео снимки на кои се гледа како симпатизери на партијата го прославуваат како што велат падот на Зоран Заев.

Победнички Прилеп тргна! Дојде време, дојде час за голема победа! Победа на ВМРО-ДПМНЕ! Победа за Македонија.

притисни ентер