Во среда ќе се знае дали пазарџиите излегуваат на генерален штрајк

В среда ќе се знае дали пазарџиите ќе започнат генерален штрајк на ниво на целата држава. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер