Техно баба на Ибица

Оваа повозрасна госпоѓа не дозволи годините да ја запрат и се потсети како се играло на плажа порано - младите ја гледаа, некои ја снимаа, а оваа снимка заврши на Ју Тјуб.

притисни ентер