Граѓаните преку електронска порака може да се обратат до министерот со каква било идеја, со предлог, или пак за одредени неправилности, обиди за корупција и нерегуларности со кои се соочиле во функционирањето на здравствениот систем.

Целта на „ #ЗДРАВОТАРАВАРИ “е лично да ги слушнам мислењата и искуствата на граѓаните од здравствениот систем и заеднички да ја смениме перцепцијата за нашето здравство, вели министерот Таравари

Датум на објава: понеделник, 19 јуни 2017 во 18:02
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар